tirsdag 16. februar 2010

L.A. - Bishop

Etter en lang kjøretur kom vi til Los Angeles hvor vi slappet av og var turister for et par dager. Etter noen uker i Hueco og El Paso var det som å lande i et annet land når vi kom til California... Her er folk slankere, alt skal helst være organisk og prisene er dobble. Etter anbefaling fra Kaffemester Tim Wendelboe fikk vi en (eller flere) etterlengtet veldig god kopp kaffe på Venice Coffeebar, intelligentsia, i Abbot Kinney blvd, kan anbefales om du er i nabolaget!
Trond og Rolf landet etterhvert på LAX og vi dro videre til Bishop hvor vi såvidt har kommet i gang her nå. Ligger en del snø, men det er blitt veldig varmt, så mye vil nok smelte raskt. Utrolig digg å være her igjen, enorme steiner og fantastiske linjer!!





6 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

mmmmmmm!!

Kan tenke meg du drakk endel kaffe kompis :)

Øyvind sa...

det ble noen kopper ja!
Åssen går fontforbredelsene?
Vi var oppe å titta på det peabodies i stad...blir highballmission!

Blir vel heftigere flytt på veggen nå som tjukkasen er på plass?? Vært noe ute, eller er det for kaldt?

Anonym sa...

Bra kaffe faglig!! ser ihvertfall lovende ut:)
D.L

~ Vegard ~ sa...

Kunne vært ute i hælja, men dåp etc satte en stopper for det :) Nå snør det igjen dessverre! Bleau forberedelsene går så det suser etter, tjukkasen er den feteste tjukkasen du noen gang har sett !

Kjør på, gleder oss til å se dere i Bleau :)

marianne sa...

Når er det Font? Hils Trond og Rolf. Jeg har vært på Dragvoll i dag....say no more...MEN klager ikke så lenge jeg kan klatre:)

Johan Herman sa...

vakkert. drømmebilder. :)