torsdag 11. februar 2010

Hueco for nå

Den siste uka i Hueco har vært knallbra! Klatringen gikk veldig bra og Både Camilla og jeg fikk gått en god del av det vi var gira på, om ikke alt. Men vi får nok noen flere dager til i Hueco etterhvert, så det er fremdeles sjans for en siste oppryddning på siste unfinished buisseness. Nå er vi i L.A. etter en laaang kjøretur. På Lørdag kommer Trond og Rolf og vi kjører opp til Bishop!!
Free Willy kosta en flapper eller to, dobbeldyno på sisteflyttet funka!
Camilla venter på bussen...

Camilla går en fin sak på Warmup Boulder

Morgenstemning på "campen" hos Andy, hvor vi har bodd en ukes tid. Ida og Mehmet; dere kan angre nå, campinglivet er superdigg - til og med badehus med vedovn, dusj og badekar. Vi var vel til og fra rundt 8 stk som bodde der og ca. 5 hunder. Pluss en gjeng coyoter og en fjelløve(!). Coyotene hadde daglige fighter med hundene, men fikk som regel juling av Chico, en pitbull som heldigvis var på vårt lag! Bilen ble gjort om til seng de siste to nettene da vi så en fjelløve som luska rundt campen. Til og med Chico ble litt nervøs... Litt kjipt å reise fra gjengen.

Boulder var minst, eldst og sjefen i hundemafian.

Gordon går Adjust your attitude.

Gordon på Loaded with Power

Må tilbake for denne, Loaded Direct!

Deans Journey var vist et av årets mer populære problemer, kroppstung slopy og utypisk Hueco. Superfin linje. Meg selv over, Torstein under.


Og Joey som også bodde hos Andy, fikk gått den! Han har buldra i Hueco i 20 år, bor nå i Boon med Lisa og skrøyt av perfekt granittbuldring der. Må visst dit en tur.

1969, fin fin fiiiin...West Mountain ble etterhvert et soleklart favorittområde.

Best of the Best, også på West

5 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

I like your style mannen!!
Kool buldre skjorte :)

Masse fete bilder som vanlig, über missunelig!

Hils boysa så masse, kjør pent til Bishop! Husk å fyll olje, noe vi ikke gjorde.

See ya, kozer og klemzer fra Solstad gaard

marianne sa...

Jepp! Godt å se at arbeidslivet og sosialdemokratisk blandingsøkonomi gir rom for månedsvis med bomsing og støting! Æ glær mæ!

Andreas sa...

min mor har promotert bloggen din til meg etter at hun hadde snakket med solveig og bjørn (?)...

faen så fett... misunelsen er stor... får ta til takke med en dags slab-buldring imorgen. hvis du noen gang kommer til Portugal si ifra... fremdeles litt å ta av...

Alt godt, andreas

Anonym sa...

Godt å se at infra og teres minor er intakt faglig! stå på!
D.L

Anonym sa...

gunaydin min venn,gunaydin....:)