søndag 13. mars 2011

Våren nærmer seg...


Etter en lang vinter begynner kroppen som vanlig å skrike etter å komme seg ut. Både muskler og hodet er lei støvete klatresenter. Snøsmelting har til tider stukket kjepper i hjula, men de som er gira og sultne på å komme seg ut får som regel bra dager i sola. Noen nye linjer er pusset og gått og mange gjenstår...Nå er vi klare for vår!

Bildet over går Rein Alltid Åpent, Ula Øst.
Og under er Rolf på Canon, Ula Øst.Mehmet og jeg nyter varme solstråler med baris og stilongs på Vår Sak, desverre var toppen isete og våt, men snart er det nok tørt nok til å gå hele veien!


Ny fin sak som ble gått i helga, Ice Breaker, Ula Øst.


Ny (?) og superflott Highballinje på Ula Øst. Har gått og titta på denne en stund, men den har virka skremmende høy. Pussa den forrige helg og gikk den nesten til toppen, men måtte snu pga is på uttoppinga. I helga var den tørr og kunne endelig klatres helt opp. Ian fulgte etter og fikk dagens andre bestigning. Nydelig klatring! Under er en snutt av Ian på 2.bestigning av Alle vil til Himmelen, men Ingen vi Dø, Ula Øst og Ian på et forsøk på Ice Breaker.


3 kommentarer:

Wang sa...

Så farlig høyt ut! Ble det hardt? Grattis me nok en fin linje!
Men hvorfor rippe navnet til den mest kjente highballen i Kjuge Øyvind? Må da være en million andre bra navn du kan komme på? :P

Øyvind sa...

Ooops... tenkte jeg ikke på.
hva med Nippon, til minne om katastrofen i japan.
Alt vel i spania?

roffe sa...

Var det ikke litt kjedelig uten vannsig og snø i topprisset da?