søndag 21. mars 2010

Springbreak


Vi hadde lenge kjølige dager, lite folk utenom "klatrebomsene", frisk vind fra fjellene osv...vel tidene har forandret seg. For det første kan det virke som sommern har tatt turen hit med alt for mange varmegrader litt tidligere enn de fleste av oss liker, for det andre er det springbrake i USA. Noe som betyr ca. 60 biler på buttermilks main, mot det vanlige 10. For det tredje, ... vel, det er egentlig alt vi har å klage på for øyeblikket, utenom det vanlige selvsagt, som sår hud og støle muskler...som egentlig er noe man elsker å klage på, men som kanskje er det første man savner når man sitter støkk på kontoret og titter ut på snøslapset utenfor??
Det er tidlig morgen og sene kveldssessions som gjelder om dagen, bare noen få dager igjen i Bishop nå, før vi kjører ned til Hueco igjen. Bildet over er et blinkskudd tatt av Rolf.

Megselv på en klassisk oppvarmings bulder/rute på Grandma Peabody. Grandpa ligger til høyre og byr på kjente høyballer som Evilution og Ambrosia.

Meg igjen på Stained Glass, krimpete klassiker på Buttermilks, det ene taket omskjærte bokstavelig talt min høyre pekefinger...

Utsikt over Druide Stones.

Møter stadig gamle kjente fra andre turer, som Sam Edwards. Over prøver han Direction på Grandma Peabody. I fjor gikk han The Island i fontainebleau. I år var han gira på å teste Rasta Man sds, et prosjekt som tikker inn relativt høyt på graderingsskalaen. Etter en kjapp morgensession på prosjektet fant han ut at han skulle la andre ta seg saken...alt for tynne, små tak for denne røslige karen. Paul Robinson, en annen sterk kar nærmere lettvekterklassen jobber på buldern for tiden.

Camilla er i form om dagen og går her Go Granny Go, i går gikk hun en annen bulder hun har vært gira på, Fly Boy Arete.
Camilla varmer opp på Happys.

Camilla igjen, nå på mr. Whittey.

Ryan, som bodde i Oslo noen år, støter på mr. Whittey (over og under).


Vi har klatra mest på Buttermilks og områden rundt, men happys kan duge på dager hvor fingra er alt for såre. Over er hundrevis av lommer på Sixty Foot Woman traverse.

Oppvarming på Buttermilks.

Xaviers Roof, en av de flotteste linjene på Dales Camp. Var et par cm. under juggen, men satser på å få kommet tilbake og gått den før vi drar.

Craig prøver å få kroppen igang en tidlig morgen på Grandma.

3 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

Ah, så deilig med litt nye bilder å hvile øya på :)

Her er en klassiker vi må få unna i Font :)
http://bleau.info/cuvierest/1.html

Vi gleder oss til Bleau nå!!

Unknown sa...

Nydelig!

roffe sa...

I wanna go back.... :)
Flott m/ nye bilder og så høye buldre Camilla har begynt å varme opp på. Kult!!!
Kos dere resten av tiden!