mandag 11. januar 2010

1. uke i Hueco

Da har vi vært her en uke ca. og mye har skjedd. Først og fremst er fingern som jeg har slitt med en sund blitt mye bedre, og nå som jeg tør å ta i igjen, merker jeg at formen blir bedre for hver dag. Ida og Mehmet er de værste A-menneskene jeg noen gang har vært på tur med; de klarer ikke sove lenger enn til halv sju-sju, og klokka ti slokner de i et kor av smatting og snorking (mehmet bidrar mest i musikalen). Camilla "3punkt" Knudsen imponerer i takoverhengene og hun er visstnok tatt på fersken i å gjøre et "footoff-flytt"! Vi klatra og spiste middag en dag med en gjeng veldig hyggelige dansker, utover kvelden kom det fram at de på sin 12 dagers klatretur hadde brukt 6 dager på shopping!! Ha ha, sorry Thomas, David, Paw og Kennet...det måtte jo komme fram til slutt!;) Mehmet knasker allerede voltaren og henger på 7C på hviledagene. Ryan presenterte oss for Andy, en supertrivlig guide og klatrer som har eiendom, campingvogn og eget fjell borti ørknen her. Han kjenner parken ut og inn og får oss inn de dagene vi ikke har reservert. Og han lager musikk og knallgod spagetti med kjøttboller. Jason Kehl er lav.
På bildet over går Camilla North-klassikern Nobody gets out Alive.

Gikk en ny Highball førstebesteget av higballentusiasten Jason Kehl - han med det rare håret. Veldig fin bulder med et "comitting" crux i toppen.
På vei til kontoret

Husker ikke helt hva han over heter, men han er ganske gammel. Ellers en rolig kar.

Moonshine roof

Andy overrasker seg selv på Purple flowers

Mer Purple flowers

Ida støter på Jiggsaw puzzle

Hviledag i White Sands

5 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

vi er ikke misunnelige i det hele tatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herregud så bra det ser ut!!!

Jeg er super gira på å komme tilbake til HUECO!

Skal hilse fra hele gjengen her :)

roffe sa...

Jeg savner jammen det stedet der jeg også. Ser sinnsykt ut!

Kos dere og fortsett med bloggingen!

Hege T sa...

Ååååå så søte dere er på det siste bilde :-)))

Anonym sa...

Hei på dere!

Enig med Hege, og har nå nytt bilde på PC-skjermen...:-)

Klem m. :-)

Siri sa...

Ser super bra ut!!! Det er bra med isklatring her i norge altså, men må si at vame og store steiner frister..kos dere!!!