søndag 26. juli 2009

en vanlig dag med guttaEn lang dag med Mehmet og Erik gir alltid mye klatring og (p)syke situasjoner. Erik, som er kjent som den broccoliavkokspisende deffern holdt et lengere foredrag (på burgerking) om at han skulle endre livsstil! Han mente han hadde sklidd ut og spist søtsaker og det som verre er i sommer, men nå var det slutt!! Det nyeste på deffefronten (for Erik er jo den nye vinen på dette området) er isbiter med krydder. Altså, du kryddrer vann og fryser det. Erik digger isbit med kanel mest, da det vistnok minner om risgrøt. Men kun fantasien setter grenser, som han selv sier.

For å starte på begynnelsen;
Tidligere på dagen hadde vi trent på verket og Erik, til store protester fra prinsen av persia (mehmet), fikk for seg at han (dvs, vi) skulle på sjømannskolen i regnværet. Han ville gå Statkraft, og han flasha den, i alle fall letteste vei til toppen. Hadde ikke vært på sjømannskolen på gudvethvormange år, og det skuffa sef ikke!;) Som foregangsmannen sier, så må du til font for å skjønne hvor bra det er. Mehmet og jeg holdt oss til spotting sittende i bilen og kunne bare applaudere Eriks grasiøse prestasjoner, en lettvekter i særklasse, to meter eleganse! Vi ble enige om at stedet er som en god vin, det blir bare bedre med åra, derfor venter vi nok noen år til med å dra tilbake.

Vi endte tilslutt skrubbsultene på burgerking hvor Erik kom med sitt nye standpunkt og kostholdsteorier. Vi dro på cafe hvor mehmet og jeg tok en kaffe som servitrisen spanderte og Helseerik tok en øl, videre dro vi på kino. Erik sovna som en stein mens prinsene kosa seg med mafiaaction. Klokka var 23 da vi rusla ut, uthvilte for nye eventyr. Erik som hadde sovet på seg ny energi, ville fortsette sin ferd i fotsporene til Buldring (en fantastisk klatrefilm som alle må få med seg!) og vi stakk opp på festningen hvor Erik i god stil kom seg opp en av de tøffeste bulderne fra filmen, bildene fra seansen sees over.

10 kommentarer:

marianne sa...

Fantastisk Øyvind! Jeg vil også! Du fikk både sjømannskolen og caspersen kamin til å virke, ja rett og slett attråverdig! Spesielt i disse svineinfluensatider! Kan du sende opp en kopi av Buldring til barteland?

~ Vegard ~ sa...

:) Sweet mann!!

Øyvind sa...

Hør med erik, det er han som sitter på godbiten!

Står til i barteland a??

erik sa...

hei marianne, hvis du forklarer meg hvordan man kopierer en vhs film så skal jeg send deg en kopi!
hiklsen erik

Anonym sa...

Wow... Ser ut som tittelen din har gått videre, Erik... Øyvind er den nye bloggekongen!

Gikk Erik virkelig Statkraft? Er ikke det litt som å motbevise Einstein ved å faktisk reise kjappere enn lyset?! amazing...

Jokkesen sa...

"Vi ble enige om at stedet er som en god vin, det blir bare bedre med åra, derfor venter vi nok noen år til med å dra tilbake"

Nettopp. Og husk at en god vin gjerne kan ligge i 30-40 år!

Ellers er det imponerende at en mann på 100 kilo flasher 8A+. For det er det den er, er den ikke? Hvis man setter den i full eliminasjonsmodus.

Anonym sa...

Hmm... Men husk nå at det er langt mindre enn 100kg av nevnte mann, etter en del måneder på dampen av brokkoliavkok og en krydderisterning nå og da. Mannen er vel nærmere en mean green bouldering machine enn noen sinne...

~ Vegard ~ sa...

han har bikket under 90kg den stakkaren der..

erik sa...

jeg har aldri spist en eneste brokkolikvast i hele mitt liv, helvete heller!!!!!!!!!!!!!feite jævler, fuck of!!

Anonym sa...

Hoho, fyttihælvete,......