Nok en helg er gått med masse buldring og ikke minst god mat! Erik har tidligere etterlyst en egen matspalte med tips og oppskrifter til bra "klatremat" , så Erik, du får det som du vil: her er første utgave. Vegard gjør sitt beste om dagen for å gjøre meg til en brukbar kokk, og etter intens matlaging torsdag og fredag spiste vi en nydelig treretters fredag kveld. Første klatrematspalte er forretten fra denne middagen(se nederst). Ellers hadde vi en super dag på Stange på Lørdag, gikk en tøff bulder, Chippendales, og det var mye støting fra hele crewet, god stemning og bra karma! Fant dessuten et nydelig prosjekt... Søndag dro vi til ula øst, men regn og en generellt sliten gjeng gjorde at det ble vel så mye skitsnakk på padden som støting på steinene.
Reidun tester den sjeldent repeterte Match`n Catch
Reidun og Trond var begge nære på Smiley på slutten av Stange dagen.
bon apetitt
Reidun og Trond var begge nære på Smiley på slutten av Stange dagen.
Her går jeg Chippendales, fin fin bulder, men en liten bismak av chipping er ikke bra.
4 pers:
Klatremat 1:
Søtpotetsuppe med kamskjell a la Cheff Evensen
4 pers:
Kyllingkraft
3 Søtpoteter
Fløte
Kok og mix
Smak til med salt og pepper
Grill 4 kamskjell med smør og olje
gjerne litt grønt ved siden av
Friter tyntskjærte scorskonerøtter og salt dem, ha på toppen
Nam nam...spis og nyt med god tid
Ta oppvasken og stikk ut og støt!
bon apetitt
4 kommentarer:
det så jo veldig godt ut da. Kamskjell er godt.
supergodt, du, med ut snart el?
vil oppfordre til å fortsette matspalten. Så sykt digg ut!
mmmm..! trodde først du skulle ta bilde av en boks med tunfisk! :)
Legg inn en kommentar