søndag 4. januar 2009

ut igjen

Ingen ting kan måle seg med milde, klare vinterdager ute på steinene. 2009 fikk en superstart på lørdag med solskinn og perfekte forhold på Foten. Rein, Truls, Leif og megselv var selvfølgelig supergira!Grøfta er en litt teknisk 7A, med et merkelig mantleaktig flytt. Rein kasta buksa, mannet seg opp og fikk endelig toppen!Pokerface var klissvåt, så ble gira på å teste Pan Ton 8A+, gått av sterken selv, Malcom Smith. Har aldri testa den før og har syntes den har sett grusomt tung ut... Overrasket derfor meg selv med flere veldig gode forsøk etter kort tid. Holder jeg pendelen neste gang så går det! Riktignok en psykotung pendel å stikke...
Rein gir alltid full gass og måtte kjempe på denne 7A`n med en kjip uttopping, på video`n under får han seg en av flere susere, men han gikk den til slutt! Her prøves gress-betan, noe som ikke funka så bra... Tungt å være ruteklatrer på Foten. Leif står under og nyter forestillingen...

Hadde jeg snubla over denne gjengen i skogen hadde vel jeg også begynnt å lure litt...

Under er det også en liten snutt av Fornemmelser, en artig 7B+.10 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

Jeg er med til Foten neste gang :)

Jokkesen sa...

TO (2!) pad'er, Rein??? Hadde Øyvind glemt bruskassa hjemme?

Tror'u at du har gått'n?

:D

Jokkesen sa...

Og, "Fornemmelser" begynner vel strengt tatt SITTENDE - under bulken.

Faen, disse kidsa ass. Snu ryggen til i 5 minutter, også har'em "gått" altmuligrart.

Øyvind sa...

var litt usikker på om den starta helt nede i grøfta ja...

Men er det ikke på tide du får lufta deg litt jokk? kanke bare føle deg sterk på de røde bulderne på verket og sitte på nettet hele dagen;)

Anonym sa...

Jokk er GRISESTERK!!!!!!!!!

Anonym sa...

(har sett han på verket.....)

Jokkesen sa...

Problemet er at det er så mange bestigninger som skal kontrolleres, og så mange folk som skal passes på, at det knapt nok er tid til mer enn et par timer innebuldring annenhver dag.

Heldigvis får jeg avlastning av Jens på 8a, som sørger for at tradklatrerne i England blir holdt i øra hva gjelder preplassering av sikringer og gradering av ruter. Uten denne avlastingen ville det knapt nok blitt igjen tid til trening i det hele tatt.

Jokkesen sa...

Faen, historisk bra kakling i bakgrunnen på "Fornemmelser", forresten :-D

Va'kke bare Petterøes i den siggen, vøtt...

pablo sa...

JEG ER I OSLO IGJEN!!!
IIIUUJJUU NESTE FREDAG!!1
VAMOOOSSS!!!1

Øyvind sa...

Joder PRIMO!!!

VaMooos:-D