tirsdag 13. mai 2008

HARBAK

Tilbake fra super langhelg i trønderland med Jan Fredrik, Rolf og Rune.Første dag hadde vi fantastisk sommervær, men til tider litt solvarme grep. Noe Prytz fikk erfare da han om noen hundredeler glapp av pendelen og landet i busken bak Rune. Rolf ble sjefsspotter resten av turen.Dag 2 bød på kuling og regn, altså støting i Hula. Her er Rune på den klassiske Høygaffel. Siste og tredje dag fikk vi noen timer med knallforhold og prytz og jeg fikk gått de to store klassikerne; Akkurat der og Hurtigruta. Her er Jan Fredrik inne i cruxsekvensen på Akkurat Der.
Morgenstemning, en artig sak.
Prytz prøver Strafen rett før en haggelskur endte de supre forholdene siste dag og sendte oss i bilen hjem.
Teamsjef og gasskraftverk Rune Osvold var fryktelig nærme på Strafen før værgudene sa stopp.

Grått vær og vind utenfor (og til tider inne i) hula.
Høygaffel


4 kommentarer:

marianne sa...

åhhh....dere er heldige!!!!! Sitter godt plassert foran PCen og skriver på hjemmeeksamen. Teller 25 dager uten klatring nå (med to hender). Har vurdert å amputere fingeren, evt prøve å gro ut en ny en ved hjelp av genteknologi.... mulig jeg bare må satse på å teipe den. Tre dager til, så skal jeg så smått begynne å klatre. Gleder meg til å være på Harbak HVER helg til høsten.

Robin sa...

Så ut som ei fin helg det der!

Håper dere finner tid til en tur nordover iløpet av sommeren. Jeg har stort sett ferie og guider dere selvfølgelig rundt! du kan sjekke ut endel bilder på www.bodoklatreklubb.no

~ Vegard ~ sa...

Brukte dere like lang tid til Harbak som Christian med følge el ;)

Ser jo drit kult ut!

vi er i Font, siste dag.. Skitt tida har gått fort.. Så regner det i tilegg.. Scheizzze..

Så nå gleder vi oss til Norsk buldring!!

Øyvind sa...

Hadde vært veldig gøy med en tur nordover! Når tror du det er minst sjans for regn? Du får plinge på neste gang du skal til Oslo, så drar vi ut!

Regn på siste dag er kjipt da:( Men her hjemme skinner sola, så god timing å komme hjem på! sees snart